Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános gomba barna rizzsel

Parmezános gomba barna rizzsel
Parmezános gomba barna rizzsel
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű húsmentes ebéd vagy vacsi. Laktató és ízletes. A parmezán sajt miatt nem kíván sót.

hozzávalók / 2 adag

gombához

rizshez

ajánlat

Kímélő étel az ünnepi lakomák után.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst feltesszük főni a forró vízben, lefedve, közepes lángon. 25 perc alatt kész.
  2. A parmezán sajtot lereszeljük, és félretesszük.
  3. Serpenyőben felforrósítunk egy evőkanál olajat, és a gombát beletesszük a lemezeivel lefelé, hogy kiereszthesse a levét.
  4. Pár perc múlva a gombát megfordítjuk, és tovább pirítjuk. A borsot ekkor a gomba lemezeire szórjuk. Ha szükséges, a másik evőkanál olajat is belecsurgatjuk a serpenyőbe.
  5. Ha a gomba átsült, melegen tartjuk.
  6. A megpuhult rizst két tálon elosztjuk. A gombákat is melléje helyezzük. A parmezánt a gombákra szórjuk. A turbolyával megszórjuk a rizst, és melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 659
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

parmezán sajtos gomba, rizses gomba, gyors gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
portobello gomba 275 g
olívaolaj 2 ek
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 10 g
barnarizs 150 g
víz 3 dl
turbolya 2 csipet