Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános pirított brokkoli

Parmezános pirított brokkoli
Parmezános pirított brokkoli
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom köret sült húsok mellé, de önmagában is nagyon finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, hagyjuk szűrődni. Egy tepsit, amelybe a brokkoli egy rétegben belefér, sütőpapírral kibélelünk.
  2. A brokkolit elrendezzük az előkészített tepsibe, megszórjuk az apró kockákra vágott baconnel. A fokhagymát áttörjük, elkeverjük az olajjal, majd a brokkolira locsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, jól elkavarjuk.
  3. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
  4. Kivesszük, meglocsoljuk a citromlével, megszórjuk a frissen reszelt parmezánnal. Azonnal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 904
elküldve: 1
receptkönyvben: 66
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

brokkoliköret, tepsis brokkoli

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

265
brokkoli 1 db
bacon 30 g
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 ek
parmezán sajt 20 g