Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt ceruzabab

Párolt ceruzabab
Párolt ceruzabab
13 perc / előkészület: 5 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a köretet kizárólag friss ceruzababból szoktam készíteni, többnyire nyáron. Télvíz ide vagy oda, nem tudtam neki ellenállni, egy halas fogás mellé tálaltam.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babok száras végét levágjuk, alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, konyhai papírtörlővel szárítjuk.
  2. Egy serpenyőben a vajat megolvasztjuk, beletesszük az egész babokat, sózzuk, frissen őrölt borsot hintünk rá és néhány perc alatt pároljuk (nem kell teljesen puhára párolni, inkább roppanós legyen). Azonnal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 61 642
elküldve: 1
receptkönyvben: 198
elkészítve: 9/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

receptkategóriák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tedge
tedge Tue, 2014-01-21 21:56

Szia! Nekem van egy csomag fagyasztott, megpróbáljam abból?

50
zöldbab 180 g
vaj 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint