Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt csirkecomb gyökérzöldségekkel

Párolt csirkecomb gyökérzöldségekkel
Párolt csirkecomb gyökérzöldségekkel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan összedobható ebéd, hús + garnírung egyben.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat sózzuk, majd olajon egy megfelelő méretű serpenyőben mindkét oldalukon megpirítjuk.
  2. Közben a répákat, hagymákat és a kápiát nagyobb darabokra vágjuk, a serpenyőbe szórjuk a hús köré. Rádobjuk a babérlevelet és a szemes borsot. Kevés vízzel felengedjük, lefedjük, és nagyon lassan, kis lángon puhára pároljuk.
  3. Elvileg borral is fel lehetett volna engedni, de az unokám miatt ez elmaradt.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 3 999
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
271 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
olívaolaj 1 ek
csirkecomb 2 db
sárgarépa 2 közepes db
pasztinák 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
kápia paprika 1 közepes db
babérlevél 2 db
fekete bors 1 kk
0 ízlés szerint