Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt sárgabarackos lepény

Párolt sárgabarackos lepény
Párolt sárgabarackos lepény
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A könnyű, édes sárgabarack megszínesíti és megízesíti ezt a csodás lepényt, melyet az Electrolux szakácsai gőzben pároltak, hogy igazán omlós legyen.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Keverjük fehér, krémes habbá a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet és a sót, majd dolgozzuk össze az egészet. Végül keverjük hozzá az ecetet és a sárgabarack
  2. Tegyük a tésztát egy kivajazott sütőformába vagy osszuk szét a 4 kicsi formába, és simítsuk bele az edény(ek)be.
  3. Nyomkodjuk rá a félbevágott sárgabarackokat a tészta tetejére, és süssük meg a pitét, a fent megadott beállítások szerint.
  4. Amikor a párolással végeztünk, kapcsoljuk be a grillt, és pirítsuk meg a süteményt a forró grill alatt.
  5. Szórjuk meg porcukorral.
  • sütési hőfok: 96°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 551
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Electrolux

Mióta szakács: 2013.11.29.
20 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo vegetáriánus
kategória: pite
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

barackos lepény, barackpite

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

684
porcukor 300 g
vaníliás cukor 2 csomag
tojás 4 db
finomliszt 200 g
sütőpor 0.5 csomag
1 csipet
sárgabarackbefőtt 420 g
gyümölcskonzervlé 0.7 dl
porcukor 1 ek