Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt tőkehalfilé brokkolival

Párolt tőkehalfilé brokkolival
Párolt tőkehalfilé brokkolival
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyen és gyorsan elkészíthető kímélő étel, ha már unjuk a húst.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halakat mindkét oldalán bekenjük sóval és borssal.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és kicsit megpirítjuk a fokhagymát.
  3. Beletesszük a serpenyőbe a halakat, felöntjük a borral és a citrom levével, majd ízlés szerint megszórjuk aprított petrezselyemmel.
  4. Alacsony lángon kb. 10-15 perc alatt készre pároljuk.
  5. Párolt brokkolival tálaljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 492
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

párolt hal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

213
tőkehalfilé 700 g
brokkoli 500 g
fehérbor 1 dl
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek