Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt zöldségek szójaszósszal, szezámmaggal megszórva

Párolt zöldségek szójaszósszal, szezámmaggal megszórva
Párolt zöldségek szójaszósszal, szezámmaggal megszórva
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyorsan elkészíthető, egészséges, ráadásul finom is! Legalábbis nekem hatalmas kedvenceim egyike.. Kedvelem nagyon az ilyen típusú "összedobálós" zöldséges egytálételek..  Bátran merem ajánlani másoknak is :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót (kivéve a szójaszószt) egy nagy teflonos serpenyőbe tesszük, egy pici vizet öntünk hozzá, majd lefedve addig pároljuk, amíg meg nem puhulnak a zöldségek, a víz pedig el nem forr. Én jobban szeretem, amikor a zöldség még egy kicsit roppanósabb állagú.
  2. A végén szójaszósszal meglocsoljuk a tetejét.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 571
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Művészlélek

Mióta szakács: 2018.06.10.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Párolt brokkoli, karfiol, zöldséges egytál diétázóknak

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

79
brokkoli 0.5 db
karfiol 0.5 db
csirkemell sonka 50 g
szójaszósz 3 teáskanál
szezámmag 1 teáskanál
0 ízlés szerint
víz 0.5 dl