Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt zöldséges sült tészta

Párolt zöldséges sült tészta
Párolt zöldséges sült tészta
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amit találtam a hűtőben, azt ütöttem össze, szerintem nagyon finom lett.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát kettétörjük, és sós vízben megfőzzük, félretesszük.
  2. Jöhetnek a zöldségek, először a hagymát kis karikákra vágjuk, a brokkolit kisebb rózsákra szedjük, a káposztát vékony csíkokra vágjuk, ugyanígy a répát is és a virslit felkarikázzuk.
  3. A hagymát olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a répát és a káposztát, öntünk hozzá egy kis vizet, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt pároljuk. Mikor elkezd puhulni, hozzáadjuk a brokkolit és a borsót, a virslit, megfűszerezzük (én kínai fűszerkeveréket használtam), kóstolgatjuk, hogy elég sós-e, és puhára pároljuk.
  4. Mikor már puhára párolódtak, hozzáadjuk a tésztát a zöldségekhez, összemelegítjük, hozzáadjuk a szójaszószt.
  5. A végén megszórjuk szezámmaggal.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 200
elküldve: 2
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

vegita

Mióta szakács: 2013.02.04.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kínai sült tészta, szójás tészta, párolt zöldségek spagettiágyon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

838
spagetti tészta 25 dkg
virsli 10 dkg
brokkoli 1 db
káposzta 0.25 közepes db
zöldborsó 15 dkg
sárgarépa 1 közepes db
újhagyma 1 közepes db
szójaszósz 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kínai ötfűszer-keverék 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
szezámmag 1 ek