Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolthagymás-sonkás szendvics

Párolthagymás-sonkás szendvics
Párolthagymás-sonkás szendvics
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szendvicset a vajban párolt hagyma teszi kicsit különlegessé. 

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kisebb darab vöröshagyma felét felkarikázzuk, egy serpenyőben a vajon üvegesre pároljuk.
  2. Az egyik szelet kenyérre fektetünk egy szelet főtt-füstölt sonkaszeletet, erre tesszük a serpenyőből kivett, még meleg hagymát. A hagymákra fektetünk egy szelet cheddar sajtot (én vöröset használtam), ami egy kicsit megpuhul a hagymák melegétől.
  3. Ismét egy szelet sonka következik, erre jön a felszeletelt csemegeuborka, majd még egy szelet sonka, legvégül egy szelet sajt.
  4. A másik szelet kenyérrel lefedjük a szendvicset.
  5. Aki szeretné, egy kontakt grillben összesütheti a szendvicset, úgy még finomabb. Ebben az esetben egy mogyorónyi vajat elkenhetünk a kenyerek külső oldalán, hogy összesütéskor kicsit ropogóssá váljon.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 150
elküldve: 2
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Pimkie

Mióta szakács: 2012.04.25.
53 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás panini, hagymás melegszendvics

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

592
cheddar sajt 3 dkg
vöröshagyma 0.5 db
kenyér 2 szelet
pulykamell sonka 6 dkg
csemegeuborka 2 db
vaj 1 ek