Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pasta e piselli

Pasta e piselli
Pasta e piselli
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet is anyósomtól tanultam, nagyon egyszerű, kicsi és nagy kedvence egyaránt, a borsó édeskés íze miatt.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Aki eheti, durum (EZ NEM GLUTÉNMENTES) tésztával készítse, bármilyen aprótészta jó hozzá. Én gluténmentes linguinét tördeltem apróra, mert pont kifogytam a kis tésztákból.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra felmetéljük, majd pár evőkanál olívaolajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a fagyasztott borsót, kb. 5 percig kevergetve pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje a borsót, sózzuk, hozzáadjuk a petrezselyemlevelet, majd kb. 20 percig lefedve forraljuk.
  3. Közben a tésztának is feltesszük a vizet forralni, ha forr sózzuk, majd kifőzzük a tésztát az utasítás szerint, leszűrjük.
  4. A tésztát összekeverjük a borsólevessel, ízlés szerint borsozzuk, mélytányérba töltjük, fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 871
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Cafika

Mióta szakács: 2010.06.20.
156 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gluténmentes borsós tészta, zöldborsós tészta, borsós tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

503
tészta 130 g
zöldborsó 450 g
vöröshagyma 0.5 közepes fej
petrezselyem 5 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek