Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pástétom maradék pirított májból

Pástétom maradék pirított májból
Pástétom maradék pirított májból
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

-Finom, egyszerű, gyors recept a pástétom rajongóknak.-Ja és a maradék is fel lesz használva.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Akár reggelire, pirítós kenyérre kenve tudom ajánlani.

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A maradék pirított vagy resztelt májat, ami melegítve már nem jó, kétszer daráljuk át egy főtt kemény tojással.

  2. Keverejünk hozzá 2 ek libazsírt vagy 10 dkg vajat, egy kávéskanál mustárt, ugyanennyi citromlevet, egy mokkáskanál őrölt borsot.

  3. Jól kikeverve, sózva, finom pástétomot kapunk.


 

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 969
elküldve: 3
receptkönyvben: 169
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: 2

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
727 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék húsból
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

libazsíros májpástétom, mustáros májkrém maradék májból

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

miju54
miju54 Thu, 2017-03-02 16:48

Sokszor fürödtem már be a netes receptekkel, de ez egy kiváló, nagyon finom pástétom. Már több ismerősöm is készíti, aki evett belőle. Gratulálok. És csirke v. pecsenyekacsa májból készítem.

ilus74
Iluska / ilus74 Thu, 2017-03-02 19:52

Köszönöm szépen,és örülök,hogy ezzel nem "fürödtél" be!!!!! :-))

CostaBella
CostaBella / CostaBella Sat, 2013-09-28 16:50

A nagy izgalomban elfelejtettem a vajat. :-)
Így is kenhető és nagyon finom! Viszont egy kicsivel több mustár került bele, amitől jó kis fűszeres lett, isteni!

189
sertésmáj 15 dkg
főtt tojás 1 db
libazsír 2 ek
mustár 1 kk
citromlé 1 kk
bors 1 kk
0 ízlés szerint