Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pásztorbulgur

Pásztorbulgur
Pásztorbulgur
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ötletet a pásztortarhonya adta. Sehol sem kaptam tarhonyát, ezért kipróbáltam bulgurral, mostantól csak így csinálom! Csirkemell és zellerlevél a két plusz hozzávaló. Isteni.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát felkockázzuk, és egy magas falú serpenyőben zsírjára olvasztjuk. Felkarikázzuk a kolbászt ,és szinte azonnal hozzádobjuk.
  2. A hagymát apró kockákra vágjuk, és beleöntjük a serpenyőbe, ezután a csirkemellet is felkockázzuk, és szintén hozzáadjuk a többihez. Sózzuk.
  3. Ha a csirkemell kifehéredett, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát. Pirospaprikával megszórjuk. Belevágjuk a zellert és a petrezselymet.
  4. Ha rottyant egyet-kettőt, beletesszük a bulgurt, a felkockázott paradicsomot, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  5. Innentől már csak hagyni kell főni. Ha a bulgur megdagadt, el is készült a pásztorbulgur. Ha elfőtte a vizet, de még nincs kész, pótoljuk a folyadékot!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 11 639
elküldve: 1
receptkönyvben: 130
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

zeana

Mióta szakács: 2015.10.25.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos-csirkés bulgur

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1335
kenyérszalonna 20 dkg
kolbász 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
csirkemell filé 2 db
bulgur 300 g
paprika 2 közepes db
paradicsom 3 közepes db
petrezselyem 1 csokor
zellerlevél 1 db
fűszerpaprika 3 teáskanál
0 ízlés szerint
víz 6 dl