Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pavlova

Pavlova
Pavlova
100 perc / előkészület: 20 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Világ életemben szerettem volna elkészíteni a Pavlovát, de sosem volt hozzá elég merszem. Tavaly ünnepeltük a vőlegényemmel az eljegyzésünket, és úgy gondoltam, meglepem magunkat, nagyon jól sikerült, és azóta is sokszor készítettem el.
Számomra ezért lett ez a szerelem tortája!

hozzávalók / 8 adag

Habcsók

Krém

Gyümölcsök

Szólj hozzá!

elkészítés

Habcsók

  1. Verjük fel a fehérjéket egy csipet sóval.
  2. Amikor már majdnem kemény, szórjuk bele óvatosan a porcukrot. Verjük még kb. 8 percig, amíg kemény hab nem lesz.
  3. 130 °C-ra előmelegített sütőben süssük 1 óra 20 percig, majd hagyjuk a sütőben kihűlni.

Krém

  1. A tejszínhabot a porcukorral verjük fel.
  2. A kimért görög joghurtot óvatosan keverjük bele.
  3. Halmozzuk a habcsók tetejére.

Gyümölcsök

  1. Alaposan mossuk meg a gyümölcsöket, majd tegyük a krém tetejére.
  • sütési hőfok: 130°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 22
össznézettség: 15 055
elküldve: 2
receptkönyvben: 73
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Hamupi

Mióta szakács: 2017.06.25.
1 recept

receptjellemzők

alkalom: születésnap, karácsonyi édességek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
nehézség: közepes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
receptverseny: Szerelemtorta receptverseny
kategória: torta
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes
konyha: orosz
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

pavlova torta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

206
tojásfehérje 4 db
porcukor 200 g
1 csipet
habtejszín 200 ml
porcukor 1 ek
görög joghurt 100 ml
áfonya 50 g
málna 50 g
piros ribizli 50 g