Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pekingi kacsacomb

Pekingi kacsacomb
Pekingi kacsacomb
135 perc / előkészület: 15 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazából ezt az ételt egész kacsából kellene készíteni...De a combokból is tökéletes lett.
Köretnek én palacsintát készítettem, nagyon finom volt együtt.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat gondosan megtisztítjuk, jól megmossuk, leszárítjuk.
  2. A húst bekenjük méz-só-szójaszósz-víz keverékkel és egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetjük.
  3. Mielőtt a sütőbe tennénk, még egyszer átkenjük a páclével.
  4. Hőálló tálba tesszük, és kevés vizet öntünk alá. A sütést 150 fokon kezdjük alufólia alatt. Sütés közben néhányszor átkenegetjük a páclével.
  5. Amikor már majdnem kész (ez kb 1,5 óra), levesszük a fóliát és a hőmérsékletet 200 fokra emeljük. A kacsának szép pirosnak, ropogósnak kell lennie.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 36 450
elküldve: 9
receptkönyvben: 313
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: kínai
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szójaszószos-mézes kacsacombok

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kircsi
kircsi Sun, 2012-08-12 12:30

sziasztok most csinálom remélem nagyon fincsi lesz :)))

fanyul
fanyul Tue, 2012-02-28 14:59

Nagyon szepseges. Van itthon egy egesz kacsam, abbol probalom elkesziteni. Vajon ha egesz kacsabol csinalom mennyi ido alatt sul meg? Nincs valami otleted, hogy kilonkent hany percig kell sutni?

1868
kacsacomb 4 db
szójaszósz 3 ek
méz 3 ek
víz 2 dl
0 ízlés szerint