Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Penne gombával-mángolddal-füstölt sajttal

Penne gombával-mángolddal-füstölt sajttal
Penne gombával-mángolddal-füstölt sajttal
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha gyorsan akarsz egy finom és mutatós olasz tésztát enni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát, fokhagymát apróra, a pórét, a paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk, a mángoldot és a petrezselymet daraboljuk, a füstölt sajtot durvára lereszeljük.
  2. A tésztát, sózott vízben feltesszük főni.
  3. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a paprikákat, majd a paradicsomot és a gombát. Amikor már kész, hozzákeverjük az al dente-re megfőzött tésztát.
  4. Tálalunk, teszünk rá olívabogyókat és reszelt sajtot, locsolunk rá chiliszószt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 787
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

penne pirított zöldségekkel, tészta gombával és mángolddal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

647
penne 20 dkg
csiperkegomba 15 dkg
vöröshagyma 1 db
póréhagyma 0.5 db
fokhagyma 3 gerezd
paprika 1 db
hegyes erős paprika 0.5 db
chili 1 db
paradicsom 2 db
mángold 2 db
petrezselyem 0.5 csokor
füstölt sajt 5 dkg
chiliszósz 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
csípős fűszerpaprika 1 késhegynyi
kakukkfű 1 teáskanál
fekete olajbogyó 6 db
zöld olajbogyó 6 db