Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Penne paradicsomos-sárgarépás tofuval

Penne paradicsomos-sárgarépás tofuval
Penne paradicsomos-sárgarépás tofuval
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Főzzük meg kedvenc tésztaételeinket a makrobiotikus étrend elvei szerint, és együnk, könnyű, nyári pastákat akár minden nap!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát forrásban lévő sós vízben addig főzzük, amíg az elvágott tésztadarab külső és belső része egyformán puha nem lesz, aztán mossuk le hideg vízzel, majd szűrőben csepegtessük le.
  2. A hevített olajon csipet sóval, kevergetve pirítsuk üvegesre a vöröshagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a sárgarépaforgácsokat, a paradicsom- és tofukockákat, ízesítjük oregánóval, majd kevergetve pároljuk puhára.
  3. A meleg főtt tésztát keverjük össze a zöldséges tofuval. A tetejét tálaláskor szórjuk meg újhagymával, snidlinggel vagy petrezselyemzölddel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 174
elküldve: 0
receptkönyvben: 110
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

TV Paprika

Mióta szakács: 2014.04.02.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges tészta, tofus tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

380
penne 25 dkg
fokhagyma 1 gerezd
vöröshagyma 1 db
paradicsom 4 db
sárgarépa 1 db
tofu 30 dkg
napraforgó olaj 0.5 teáskanál
oregánó 1 tk
1 tk
petrezselyem 0 ízlés szerint