Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Penne pestolucci

Penne pestolucci
Penne pestolucci
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olaszország az egyik kedvenc nyaralóhelyem, ott ettem elöszőr ezt a tésztát.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki gyorsan szeretne egy kis tésztát enni, és hajlandó fél órát erre áldozni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
  2. Olajat forrósítunk és a hagymát aranysárgára pirítjuk rajta.
  3. A paradicsompürét és a cukrot hozzátesszük, és pár percig pirítjuk.
  4. Hozzátesszük a szeletelt olajbogyót, a gyöngyhagymát és a paradicsomkockát.
  5. Fűszerezzük és kész a mártás.
  6. A tésztát kifőzzük és mártással tálaljuk, parmezánnal megszórva.

  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 311
elküldve: 1
receptkönyvben: 106
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olajbogyós-paradicsomos penne, háromhagymás-olajbogyós penne paradicsomszósszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bató Edit
Bató Edit Tue, 2010-10-05 11:39

Kedves Teri néni!
Ez nagyon jól néz ki és fél óra igazán nem sok, ha valami finomság az eredménye. Köszönettel, Edit.

826
penne 50 dkg
cukor 2 dkg
5 dkg
konzerv paradicsom 20 dkg
sűrített paradicsom 5 dkg
olajbogyó 10 dkg
gyöngyhagyma 10 dkg
olívaolaj 1 dl
vöröshagyma 10 dkg
fokhagyma 3 dkg
bazsalikom 1 dkg
parmezán sajt 8 dkg