Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Penne Tricolori rukkolával és mozzarellával

Penne Tricolori rukkolával és mozzarellával
Penne Tricolori rukkolával és mozzarellával
22 perc / előkészület: 10 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Barilla hagyományos kék dobozos háromszínű pennéje, azaz a Mezze Penne Tricolori színei és íze miatt közkedvelt tésztaféle világszerte, kiváló salátafélékhez, de szinte bármilyen mártással is kitűnően megállja a helyét. Próbáld ki!

www.barilla.hu

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Forraljunk vizet egy nagy lábosban. Sózzuk, tegyük bele a tésztát, és az ajánlott főzési idő előtt egy perccel szűrjük le. Locsoljuk meg evőkanálnyi olívaolajjal, és hagyjuk kihűlni.
  2. Vegyünk egy kis serpenyőt, és két evőkanál olívaolajon hirtelen süssük át az összepréselt fokhagymánkat, majd tegyük félre hűlni.
  3. Közben egy nagyobb tálban keverjük össze a rukkolát, a megfelezett paradicsomokat, a felaprított snidlinget, a kisebb darabokra tépkedett mozzarellát, és adjuk hozzá a tésztát is.
  4. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, locsoljuk meg az olajos-fokhagyma és a citromlé egyvelegével, szórjuk rá a parmezánt és alaposan forgassuk össze.
  5. Fogyasztás előtt hagyjuk állni 30 percig, hogy összeérjenek az ízek.


 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 445
elküldve: 7
receptkönyvben: 322
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: 2

szakács

Barilla

Mióta szakács: 2013.06.18.
50 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Mezze Penne Tricolori rukkolával, snidlinggel, koktélparadicsommal és mozzarellával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

909
penne 500 g
olívaolaj 6 ek
fokhagyma 1 gerezd
rukkola 50 g
snidling 2 ek
mozzarella 250 g
paradicsom 50 dkg
parmezán sajt 125 g
citromlé 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint