Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Perui ceviche

Perui ceviche
Perui ceviche
45 perc / előkészület: 30 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehhez a recepthez sok zöldség kell, ezért leginkább egy nyári tornácon tudom elképzelni. Hidegen szervírozva, vörösborral az igazi.

hozzávalók / 2 adag

Kacsamell elkészítése

Ceviche

ajánlat

Salátalevélen, pár szelet friss kenyérrel tálalhatod.

Szólj hozzá!

elkészítés

Ceviche

  1. A paprikát vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük a karikára vágott újhagymával és az összetört avokádóval.
  2. A chilit is vékonyra szeljük és hozzákeverjük az előzőekhez. Ezután a paradicsom konzervet és a narancslevet is hozzáöntjük, sóval, borssal ízesítjük és alaposan átforgatjuk.

Kacsamell elkészítése

  1. A hús bőrös felét sűrűn, de nem túl mélyen beirdaljuk és mind a két oldalát pár percig forró serpenyőben sütjük. Közben megsózzuk. Akkor jó, ha a belső része kicsit rózsaszín marad. Kivesszük és egy vágó deszkán vékonyan felszeljük, majd az aprított koriander és petrezselyem társaságában a többi zöldséghez keverjük.
  2. 20-30 percet hagyjuk pihenni, ezután már tálalhatjuk is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 812
elküldve: 1
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sajtospiritos

Mióta szakács: 2014.06.10.
57 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ceviche kacsamellel, sült kacsamell salátaágyon, fűszeres kacsa zöldséggel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

439
kacsamell 0.5 közepes db
piros kaliforniai paprika 2 db
zöld kaliforniai paprika 2 db
újhagyma 3 közepes db
avokádó 1 közepes db
lime 1 közepes db
narancslé 0.5 dl
konzerv paradicsom 400 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
salátalevél 4 közepes db
petrezselyem 1 csokor
koriander 1 csokor