Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pesto rosso fenyőmaggal

Pesto rosso fenyőmaggal
Pesto rosso fenyőmaggal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban olvastam ezt a recptet, s mivel éppenséggel elfogyott a pesto-m, hamar el is készítettem. Ha nem használjuk fel azonnal, vagy megmarad valamennyi a pesto-nkból, töltsük egy üvegbe, öntsünk a tetejére egy kis olívaolajat, és tegyük a hűtőbe.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot forró serpenyőbe (olaj nélkül) megpirítjuk, és hűlni hagyjuk.
  2. A paradicsomot leszűrjük.
  3. Az összes hozzávalót az olaj kivételével az aprítóba tesszük, és finomra aprítjuk.
  4. A végén beledolgozzuk az olívaolajat. Sóval, borssal ízesítsük.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 323
elküldve: 1
receptkönyvben: 91
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
kalória: átlagos
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

paradicsomos pesto, pesto rosso fenyőmaggal és bazsalikommal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Timancs
Timancs Wed, 2013-01-16 12:29

Azon kívül, hogy tésztával keverjük, mire használhatjuk még ezt a pestót? Nem eszem tésztát és hátha te tudsz valami tippet még!
Köszi!

460
fenyőmag 30 g
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 20 g
parmezán sajt 25 g
olívaolaj 16 ek
szárított paradicsom 150 g
sűrített paradicsom 1 dkg
oregánó 0.5 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint