Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pesto rosso mandulával

Pesto rosso mandulával
Pesto rosso mandulával
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pesto egy igazi multifunkciós hozzávaló a konyhából: kenhetjük kenyérre, ehetjük tésztával, de húsokat is ízesíthetünk vele. Ez a vörös pesto meg annyira pazar, hogy ha egyszer elkészítettük, akkor mindig tartunk majd egy adagot a hűtőben!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes száraz hozzávalót kimérjük, és késes betétű robotgépbe tesszük. (Botmixerrel is csinálhatjuk, de ebben az esetben előtte érdemes kicsit összevágni a mandulát, hogy egyszerűbb legyen a dolga.)
  2. Felöntjük az olívaolajjal, hozzáadjuk a balzsamecetet, és az egészet alaposan összeturmixoljuk.
  3. Üvegbe töltve, hűtőben néhány hétig eláll, de érdemes ilyenkor kevés olívaolajat önteni a tetejére.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 248
elküldve: 2
receptkönyvben: 152
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
351 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
konyha: olasz
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mandulás pesto, vörös pesztó

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

273
mandula 50 g
fekete olajbogyó 14 db
szárított paradicsom 7 db
fokhagyma 1 gerezd
fűszerpaprika 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
olívaolaj 1.5 dl
balzsamecet 1.5 teáskanál