Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pesto-s csirkeszárnyak

Pesto-s csirkeszárnyak
Pesto-s csirkeszárnyak
30 perc / sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégségben kaptunk előételnek ilyen csirkeszárnyat, nagyon finom, ropogós volt. Ezt próbáltam utánozni itthon, a szerző után
szabadon! :-)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Körete: színes, tavaszi saláta.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kétfelé vágjuk a csirkeszárnyakat (az ízületnél), a szárnyvéget levágjuk, ezt nem használjuk fel.
  2. Sózzuk, és összekeverjük ketchuppal, pesto-val.
  3. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, letakarva.
  4. Másnap sütőzacskóba tesszük, 1-2 helyen megszurkáljuk, majd sütjük 20 percig.
  5. Végül hasítékot vágunk a zacskó közepére, és további 10-15 percig pirítjuk, míg ropogós lesz.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 17 285
elküldve: 1
receptkönyvben: 277
elkészítve: 10/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

paradicsomos csirkeszárnyak pesto-val, sütőzacskóban sült csirkeszárny

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

olaszneanci
Olaszné Anci / olaszneanci Wed, 2011-03-23 17:50

Kedves Hajni!
Tetszik! Finom lehet! Elmentettem, ki fogom próbálni lehet, hogy csirkecombból, mert az
van a hűtőmben! Köszi a receptet, szép napot! Anci

128
csirkeszárny 50 dkg
ketchup 1 ek
pesto 1 ek
2 kávéskanál