Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pesto-s rukkolasaláta

Pesto-s rukkolasaláta
Pesto-s rukkolasaláta
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sajnos nem vagyunk nagy saláta rajongók, de köretként próbálom belecsempészni a menüsorba. Rájöttem, hogy pesto-val megbolondítva a salátaöntetet még nekem is ízlik, különösen így, rukkolával és mozzarellával. Ez a saláta lett a kedvencem, amit már többször készítettem, és párom is szívesen ette, persze valamilyen husi mellé. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fogyaszthatjuk magában, húsok mellé köretként, de egy egyszerű hús+krumpli párosítást is feldobhatunk vele.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az öntethez kis habverővel összekeverjük a hozzávalókat: pesto, olaj, ecet, citromlé, cukor, só.
  2. A mozzarella golyókat félbevágjuk.
  3. Közvetlenül fogyasztás előtt forgassuk össze a rukkolát az öntettel és a mozzarellával.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 381
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Audrey

Mióta szakács: 2013.10.02.
71 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pestós rukkolasaláta, pestós-mozzarellás rukkolasaláta, mozzarellás rukkolasaláta,

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

114
rukkola 100 g
mozzarella 100 g
pesto 1 ek
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1 kk
citromlé 1 kk
cukor 1 csipet
0 ízlés szerint