Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselyemsaláta fetával, törökösen

Petrezselyemsaláta fetával, törökösen
Petrezselyemsaláta fetával, törökösen
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem, friss fűszeres. Húsokhoz elengedhetetlen párosítás. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Alaposan megmossuk és szárítjuk a petrezselymet, apróra vágjuk. A paradicsomot és uborkát is megmossuk, és egészen apró kockákra vágjuk. Ugyanígy teszünk a lila hagymával is. Felszeleteljük a fetát is.
  2. Egy marinádot készítünk a citromok kifacsart levéből, olajból, borsból, sóból és korianderből. Hozzákeverjük a zöldségeket, olajbogyót. A petrezselymet csak röviddel a tálalás előtt adjuk hozzá, különben összeesik.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 781
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: török
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

vegyes saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

197
petrezselyem 2 csokor
paradicsom 3 közepes db
kígyóuborka 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
citromlé 2 citromból nyert
koriander 1 teáskanál
olívaolaj 3 ek
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
feta sajt 100 g
fekete olajbogyó 100 g