Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes krumplitallér szűzérmékkel

Petrezselymes krumplitallér szűzérmékkel
Petrezselymes krumplitallér szűzérmékkel
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tejszíntől krémes marad a belseje a talléroknak. Ha nem szeretnék tallérokat, az egész masszát a tepsibe simítva is süthetjük, majd kockákra vágva tálalhatjuk.

hozzávalók / 4 adag

petrezselymes krumplitallér

szűzérmék

Szólj hozzá!

elkészítés

petrezselymes krumplitallér

  1. A főtt burgonyát a tejszínnel, petrezselyemmel és fűszerekkel botmixerrel pürésítjük.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe nyomózsákkal tallérokat nyomunk, 2 cm-re távol egymástól (sülés közben összeérhetnek).
  3. 200 fokon 15 percig sütjük. Ezt addig csináljuk, amíg van pürénk (nekem 3 tepsivel jött ki).

szűzérmék

  1. Elkészítjük a pácot: a mustárt, sót, borsot összekeverjük, és a 2 cm-re vágott sertés szűzérméket hozzáadjuk.
  2. Összeforgatjuk a páccal, 10 percig hagyjuk állni, majd olívaolajon kisütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 570
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes krumplitallér pácolt szűzzel, pácolt sertésszűz krumplitallérral, szűzpecsenye krumplikorongokkal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pulicka
pulicka Wed, 2015-11-11 12:20

Kedves Smaragd ez nagyon finom imadom a krumplialler tokeletes koszonom a receptet

484
burgonya 1 kg
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 1 csokor
habtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 2 csipet
finomliszt 2 púpozott ek
sertésszűz 1 db
mustár 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 3 ek