Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes morzsában sült hal

Petrezselymes morzsában sült hal
Petrezselymes morzsában sült hal
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy cseh oldalon találtam tegnap este. Halat akartam készíteni a mai ebédre, és hogy ne mindig ugyanúgy készítsem, hát így ez lett a mai ebéd.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával.
  2. A zsemlemorzsát összekeverjük a borssal, vágott petrezselyemmel, és belefogatjuk a halat.
  3. Kivajazott tepsibe rakjuk, tetejére egy kis darab vajat teszünk, pici citromlevet nyomunk rá.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 770
elküldve: 9
receptkönyvben: 77
elkészítve: 7/8
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hal petrezselyemmel, petrezselymes bundában sült hal, sült hal petrezselymes zsemlemorzsában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

297
petrezselyem 1 tk
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 1 fél citromból nyert
zsemlemorzsa 5 dkg
vaj 1 ek
hal 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint