Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes töltött tojás

Petrezselymes töltött tojás
Petrezselymes töltött tojás
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám receptje. Egyszerű, és nagyszerű. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Hidegtálhoz nagyobb mennyiségben mutatós és finom. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a tojásokat. Óvatosan megpucoljuk, és hosszában kettévágjuk. 
  2. A tojások sárgáját óvatosan kikaparjuk egy tálba, amivel majd tovább dolgozunk, a fehérjéket pedig ezidőre egy tányérra tesszük. 
  3. A sárgáját egy villa segítségével összekeverjük a kanál tejföllel, sóval, borssal. Végül az apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Ezzel is összekeverjük.
  4. Mivel a tejfölnek kitöltő funkciója is van, ezért úgy kell visszatölteni a fél tojásokba a krémet, hogy kicsit púposak legyenek.
  5. A tetejére még ketchupot, vagy pirosaranyat tehetünk.  
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 221
elküldve: 3
receptkönyvben: 144
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

DragAndi

Mióta szakács: 2012.10.03.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

töltött tojás, töltött tojás petrezselymesen, gyors töltött tojás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

159
főtt tojás 3 db
tejföl 1 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint