Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes vargányaleves

Petrezselymes vargányaleves
Petrezselymes vargányaleves
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Családunk egyik kedvenc levese.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a megpucolt, felkockázott vöröshagymát.
  2. Hozzáadjuk a megpucolt, megtisztított burgonyát és a megmosott vargánya gombát
  3. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel meghintjük, és vízzel felöntjük.
  4. Amikor a burgonya megpuhult, a lisztből és a pirospaprikából rántást készítünk, és besűrűsítjük vele a levest.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 410
elküldve: 2
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1130 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vargányás leves, fűszeres gombaleves, petrezselymes leves vargányával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

185
burgonya 50 dkg
vargánya gomba 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
finomliszt 2 csapott ek
2 tk
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 tk
napraforgó olaj 4 ek