Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pihe-puha joghurtfánk

Pihe-puha joghurtfánk
Pihe-puha joghurtfánk
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy nagyon egyszerű, pihe-puha joghurtfánk, amit bármikor szívesen fogyasztok. Másnap is ugyanolyan puha (ha marad belőle), bár én jobban szeretem, ha még meleg. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

hozzávalók / 6 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük a tojásokkal, majd a joghurttal.
  2. Egy másik edényben a lisztet összekeverjük a sütőporral és egy csipet sóval.
  3. A lisztes keveréket apránként hozzáadjuk a tojásos keverékhez, és jól összedolgozzuk.
  4. Lereszeljük egy citrom héját, és ezt is hozzáadjuk.
  5. Forró olajba szaggatjuk a masszát egy nagy evőkanál segítségével, és a fánkok mindkét oldalát megsütjük.
  6. Bármilyen lekvárral tálalhatjuk, mindenhogy finom. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 298
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nudli7

Mióta szakács: 2020.06.26.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, buli receptek
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sütőporos fánk

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

461
finomliszt 2 bögre
tojás 2 db
cukor 4 ek
vaníliás cukor 4 csomag
sütőpor 1 csomag
joghurt 450 g
citromhéj 1 citromból nyert
1 csipet