Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns céklaleves

Pikáns céklaleves
Pikáns céklaleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lengyel kolléganőmtől tanultam. Kellemesen pikáns, igazi téli, felmelegítő leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklákat héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk.
  2. Egy lábasban a vizet feltesszük a tűzre minden hozzávalóval együtt, az ecetet csak a legvégén keverjük hozzá.
  3. Kb. 5 percen át forraljuk még össze.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 958
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Monique

Mióta szakács: 2013.04.06.
73 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyha: lengyel
kategória: levesek
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

téli vitamin leves, piros leves, fűszeres leves céklából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

99
cékla 4 közepes db
leveskocka 2 db
víz 2 l
szegfűbors 1 ek
majoranna 2 teáskanál
barna cukor 2 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
ecet 2 ek