Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns diós répasaláta

Pikáns diós répasaláta
Pikáns diós répasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az idei télen jutott eszembe, amikor valami nagyon diós-olívás salátára vágytam. Nagyon megtetszett, a képen kéksajtal próbáltam, de az túl markáns volt, maradok a trapistánál. Lehet az én kurkuma-imádatom túl erős lenne egyeseknek, ezért elsőre talán érdemesebb kevesebbel elkészíteni.
A kurkuma miatt gondoltam, kicsit olyan indiaias.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a hozzávalókat, és máris kész. :)
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 641
elküldve: 1
receptkönyvben: 69
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

zad9

Mióta szakács: 2012.01.02.
5 recept

receptjellemzők

alkalom: farsang, szilveszter, újév
konyha: indiai
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: magas
fogás: köret

egyéb elnevezések

diós répasaláta, kurkumás-diós répasaláta, pikáns répasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

825
sárgarépa 15 dkg
dió 2 marék
mazsola 1 marék
trappista sajt 4 dkg
citromlé 1 fél citromból nyert
olívaolaj 3 ek
fokhagyma 1 gerezd
oregánó 0.5 tk
kurkuma 1 tk
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
chili 1 csipet