Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns eperdesszert

Pikáns eperdesszert
Pikáns eperdesszert
14 perc / előkészület: 10 perc főzés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az üde, friss, gyümölcsös összeállítás az ünnepi vacsora után jól esik mindenkinek.

www.nosalty.hu/tvpaprikamagazin

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tejszín helyett vaníliafagylalttal is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukrot, a narancshéjat és -levet, a likőrt melegítsük fel egy kis serpenyőben.
  2. Főzzük addig óvatosan kevergetve, amíg a cukor teljesen fel nem olvad. Tegyük félre, hagyjuk teljesen kihűlni. Halmozzuk tányérokra az epret, locsoljuk meg a sziruppal, és szórjuk meg pirított mandulával. Tejszínnel kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 675
elküldve: 0
receptkönyvben: 84
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

TV Paprika

Mióta szakács: 2014.04.02.
35 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres gyümölcskehely

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

212
eper 50 dkg
cukor 50 g
mandulapehely 40 g
narancshéj 1 narancsból nyert
narancslé 1 narancsból nyert
likőr 2 ek
tejszínhab 4 ek