Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns fűszeres karaj

Pikáns fűszeres karaj
Pikáns fűszeres karaj
90 perc / előkészület: 10 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom az egyszerű sült húsokat, aminek a pikantériáját a pác adja meg. Ez egy nagyon egyszerű, nagyon pikáns étel lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 3 dl olajat, 5 ek mustárt, 2 ek mézet, borsot, cayenne borsot, fokhagyma granulátumot összekeverjük. Sót én nem adtam hozzá (sütéskor sem, egyáltalán nem sóztam).
  2. Ebbe tesszük bele a 10 szelet csont nélküli karajt, majd fóliával fedjük le.
  3. 2 nap után (lehet tovább is pácolni) tepsibe tesszük, majd fólia alatt 1 óráig sütjük 190 fokon, fólia nélkül még 15-20 percig.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 552
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mézes-mustáros karaj, sertéshús mézes-mustáros pácban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1027
sertés rövidkaraj 1 kg
napraforgó olaj 3 dl
mustár 5 ek
méz 2 ek
bors 0 ízlés szerint
cayenne bors 1 tk
fokhagymapor 1 tk