Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns garnélanyárs

Pikáns garnélanyárs
Pikáns garnélanyárs
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kertipartin ettem pár éve, azóta is emlékezetes élmény. :)

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Tipp:
Előfőzött garnélát pl. a Metróban lehet venni, az ára első ránézésre soknak tűnhet, de a 6 db, amit vettem, csak 350 Ft volt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az előfőzött garnélát tisztítjuk: levágjuk a fejét, farkát, és a kemény páncélját kézzel lefejtjük. Meglocsoljuk citromlével, és durvára őrölt borssal szórjuk.
  2. Egy fél szelet bacon végére ráhelyezünk 1-1 szelet mentát és zsályát, majd a garnélát, és feltekerjük, nyársra húzzuk.
  3. Grillen oldalanként pár perc alatt megsütjük (míg a bacon kisé megpirul).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 736
elküldve: 0
receptkönyvben: 101
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Juci (strawberry)

Mióta szakács: 2010.03.31.
162 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

garnélás-bacon-ös nyárs mentával ás zsályával, zsályás-mentás garnélanyárs bacon-nel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

142
garnéla 15 dkg
zsálya 3 db
menta 3 db
bacon 0.5 szelet
citromlé 1 kk
bors 0 ízlés szerint