Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns joghurtos káposztasaláta

Pikáns joghurtos káposztasaláta
Pikáns joghurtos káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még egy finom káposztasaláta. A dresszinget ízesíthetjük kevés mézzel is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát megtisztítjuk, vékonyra gyaluljuk. A paprikát megmossuk, kettévágjuk, a magházát kivágjuk, a paprikát apró kockákra vágjuk.
  2. A tökmagot egy serpenyőben megpirítjuk, hagyjuk hűlni.
  3. A káposztát elkeverjük a paprikával, tőzegáfonyával és a tökmaggal.
  4. A joghurtot simára kavarjuk a citromlével, és az olajjal, majd hozzáadjuk a fűszereket, és elkeverjük.
  5. A dresszinget a salátára öntjük, elkavarjuk, és kb. 10 percet hagyjuk állni. Ha szükséges sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 247
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

káposztasaláta áfonyával, káposztasaláta másként

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

141
káposzta 300 g
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
tökmag 50 g
tőzegáfonya 40 g
joghurt 6 ek
citromlé 3 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cayenne bors 1 késhegynyi
római kömény 1 kávéskanál
fűszerpaprika 1 teáskanál