Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns kelbimbóleves

Pikáns kelbimbóleves
Pikáns kelbimbóleves
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fűszeres, melengető és laktató. Esetleg vegán kolbásszal tovább dúsítható ;-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelbimbókat méretüktől függően felezzük vagy negyedeljük, majd előpároljuk a kókuszolajon.
  2. Megszórjuk a füstölt paprikával (én füstölt, tört chilit használok), és felöntjük vízzel.
  3. Beletesszük a felkockázott édesburgonyát, a köményt, és sózzuk.
  4. Amikor a zöldségek megpuhultak, beleöntjük a kókuszkrémet, és összerottyantjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 485
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ceglédi Manka

Mióta szakács: 2019.04.21.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kelleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

542
kókuszolaj 2 ek
kelbimbó 50 dkg
édesburgonya 2 db
kókuszkrém 1.5 dl
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
köménymag 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
víz 5 dl