Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns kelkáposzta

Pikáns kelkáposzta
Pikáns kelkáposzta
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha unod már a párolt káposztát, vagy fel akarod spékelni, próbáld ki!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Sertésszelet vagy csirke mellett tökéletes. Rizs mellett is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat wokban vagy nagy serpenyőben felolvasztjuk.
  2. A hagymát feldaraboljuk, az olajon üvegesre pároljuk.
  3. A mustárt, paprikakrémet és kurkumát a hagymához keverjük.
  4. A kelkáposztát hosszában kettévágjuk, minden egyes darabot 4 részre vágunk, mintha hagymát vágnánk fel, majd felszeleteljük. A hagymára dobjuk, és elkeverjük.
  5. Megszórjuk a sóval, és a forró vizet is beleöntjük. Fedő alatt puhára pároljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 4 765
elküldve: 0
receptkönyvben: 70
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

currys kelkáposzta, párolt káposzta másként

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evapauer
Jolimami / evapauer Wed, 2015-12-16 10:58

Ez nagyon izgalmas, még ma kipróbálom! Úgyis van itthon egy kis fej kelkáp, ami főzeléknek kevés, levesbe sok. Már látom a sorsát. Köszönöm a receptet! Éva

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2016-01-03 22:36

Szivesen, remélem sikert aratsz vele otthon!

53
kelkáposzta 1 közepes db
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
kurkuma 1 kávéskanál
köménymag 1 ek
mustár 1 teáskanál
paprikakrém 1 teáskanál
1 kávéskanál
víz 1 dl