Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns kolbászkrémes melegszendvics

Pikáns kolbászkrémes melegszendvics
Pikáns kolbászkrémes melegszendvics
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt összedobható kence, ami hidegen is finom, de melegen egyenesen mennyei!

Megújult Rama Classic – a finomság új élménye!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt meleg víz alá rakjuk, és lehúzzuk a bőrét.
  2. Nagyobb darabokra vágjuk, és aprítóba tesszük a darabokra vágott újhagymával, margarinnal és mustárral együtt. Finom krémesre daráljuk.
  3. Kenyérszeletekre kenjük, majd jól megpakoljuk reszelt sajttal, és melegszendvics-sütőben vagy sütőben szép pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 473
elküldve: 1
receptkönyvben: 120
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: 1

szakács

Rama

Mióta szakács: 2017.05.19.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászkrémes melegszendvics

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

363
csípős kolbász 10 dkg
margarin 1 ek
újhagyma 2 közepes db
mustár 1 teáskanál
kenyér 4 szelet
trappista sajt 10 dkg