Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns krumplisaláta

Pikáns krumplisaláta
Pikáns krumplisaláta
50 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Általában rántott halhoz és zölségekhez fogyasztja nálunk a család. Olykor-olykor még karikára vágott főtt tojást is teszünk bele, mert ha már lúd, legyen kövér...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük. Miután kihűlt meghámozzuk, és kockára vágjuk.
  2. Egy tálban összekeverjük a tejfölt a majonézzel, hozzáadjuk a mustárt, sózzuk, borsozzuk. Belecsavarjuk a citrom levét, és ízlés szerint adunk hozzá egy kis porcukrot.
  3. Beletesszük a krumplit, az összevágott lilahagymát, és a zúzott fokhagymát.
  4. Hűtőbe tesszük legalább 3 órára. Kész is van.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 20 914
elküldve: 1
receptkönyvben: 239
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Móni főz

Mióta szakács: 2011.11.24.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes krumplisaláta, burgonyasaláta, citromos-majonézes burgonyasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

529
burgonya 60 dkg
tejföl 4.5 dl
lila hagyma 2 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
majonéz 15 dkg
mustár 1 ek
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert
porcukor 1 teáskanál