Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns rizslabdák

Pikáns rizslabdák
Pikáns rizslabdák
9 perc / előkészület: 5 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom előétel, vagy majdnem egészséges nassolás. Ugye, nálatok sem fogy el mindig a rizs a vasárnapi ebédkor? Erre jó megoldás ez a recept!

hozzávalók / 5 adag

Rizslabda

Tálaláshoz

ajánlat

Sör, pálinka mellé kitűnő, de a gyerekek is nagyon szeretik.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felhevítjük a fritőzt 180 fokra.
  2. A főtt rizst, a morzsán kívül, minden hozzávalóval kézzel jól összedolgozzuk. Kicsi labdákat formázunk belőle, majd morzsába forgatjuk. 6-7 darabonként a forró olajban, 4-5 perc alatt barnára sütjük. Máris kész. (Kinai) édes csiliszósszal tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 075
elküldve: 1
receptkönyvben: 74
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kikker

Mióta szakács: 2012.12.25.
23 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
konyha: kínai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
fogás: egyéb fogás
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

rizsgolyó, rizsfasírt, rizsgolyó chiliszósszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

872
rizs 30 dkg
tojás 1 db
curry por 1 teáskanál
zsemlemorzsa 50 g
napraforgó olaj 4 dl
chiliszósz 3 ek