Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns tonhalsaláta

Pikáns tonhalsaláta
Pikáns tonhalsaláta
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan valami finomat és könnyűt az asztalra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott, lerázott salátaleveleket falatnyi darabokra tépjük.
  2. A hagymát felkarikázzuk. A lecsöpögtetett tonhalat két villával nagyobb darabokra szedjük. A paradicsomot apróra felkockázzuk.
  3. Az ecetet elkeverjük a citromlével, sóval, borssal fűszerezzük. Vékony sugárban csorgatva, belevegyítjük az olajat, és hozzáadjuk a paradicsomkockákat.
  4. A salátát, a hagymát meg a tonhalat 4 tányérra elosztjuk, és meglocsoljuk a paradicsomos vinaigrette-mártással. Citromkarikákkal dísztíjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 46 820
elküldve: 10
receptkönyvben: 384
elkészítve: 14/22
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

paradicsomos tonhalsaláta, fejessaláta tonhallal, tonhalas saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

209
fejessaláta 1 közepes fej
lila hagyma 2 közepes fej
tonhalkonzerv 210 g
paradicsom 2 db
fehérborecet 2 ek
citromlé 2 ek
olívaolaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint