Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel

Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel
Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pörkölt nemcsak nokedlivel vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.

hozzávalók / 2 adag

A pörkölthöz

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát aprítjuk, a húst, a szalonnát, a paprikát, a paradicsomot kockára vágjuk.
  2. A serpenyőben a szalonnát megpirítjuk, zsírjában a hagymát megdinszteljük, rárakjuk a húst, egy darabig pörköljük, majd beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Fűszerezzük, öntünk rá vizet, és elkezdjük főzni. Mikor a hús már félig puha, hozzáadjuk a zöldborsót is.
  3. Kifőzzük sós vízben a tésztát.
  4. Végül a tésztát a pörkölthöz adjuk, és összekeverjük.
  5. Tálalunk. A tányérra szedünk céklát, mellé a pörköltes tésztát, rá egy chili paprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 474
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: közepes
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel, céklával, borsós sertéspörkölt tésztával, sertéspörkölt tésztával és céklával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1144
sertéscomb 30 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
chili 2 db
paradicsom 1 nagy db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
tészta 25 dkg
ecetes cékla 10 dkg