Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított burgonya

Pirított burgonya
Pirított burgonya
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A burgonyát ha lehetséges főzzük meg egy nappal hamarabb, így van ideje jól kihűlni, és jobban szeletelhető.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt burgonyákat vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben adagonként a burgonyát aranysárgára sütjük, a vége fele hozzáadjuk a hagymát és a szalonnát, még egy pár percig pirítjuk.
  3. Sóval, borssal és darált köménnyel fűszerezzük.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 38 547
elküldve: 1
receptkönyvben: 506
elkészítve: 11/21
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szalonnás krumpli, pirított burgonya szalonnával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

428
burgonya 500 g
füstölt szalonna 60 g
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek