Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított csirke vadászné módra

Pirított csirke vadászné módra
Pirított csirke vadászné módra
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár egész csirkével szól a recept, nálunk jobban megy a combja, ebből készült. Nagyon finom, pikáns ízt ad neki a tárkony.

hozzávalók / 4 adag

A pirított csirkéhez

A köretnek

  • 1 bögre párolt rizs

ajánlat

Most sima párolt rizs helyett currys rizzsel készítettem.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1.  A megtisztított csirkét feldaraboljuk, besózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk, majd a zsírban pirosra sütjük.
  2.  A húst a zsírból kivesszük, és a finomra vágott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott gombát. Megsózzuk, borsozzuk, és zsírjára pirítjuk. Hozzátesszük a felkockázott, meghámozott paradicsomot, zúzott fokhagymát, meghintjük  a finomra vágott petrezselyemmel és tárkonnyal. Összeforraljuk.
  3. Visszahelyezzük a csirkedarabokat a raguba, felöntjük a borral, és teljesen készre pároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 186
elküldve: 3
receptkönyvben: 64
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Márti

Mióta szakács: 2010.02.08.
46 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-gombás csirkecomb tárkonyosan, csirkecomb tárkonyos-paradicsomos-gombás szószban

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

685
csirke 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 evőkanál
mangalica zsír 2 ek
vöröshagyma 1 közepes fej
gomba 20 dkg
paradicsom 20 dkg
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 1 csokor
tárkony 1 ek
fehérbor 1 dl
rizs 1 bögre