Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított csirkemáj

Pirított csirkemáj
Pirított csirkemáj
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérre kenve, paradicsommal, uborkával, paprikával, hagymával fenséges találmány.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat megmossuk és szétkaparjuk (esetleg turmixoljuk).
  2. A fokhagymát meghámozzuk és apróra vágjuk.
  3. A zsírt feltesszük a tűzre, és amikor már forró, belekeverjük a fokhagymát és a májat.
  4. Folytonosan kevergetve kb. 5 percig sütjük.
  5. A tűzről levéve megsózzuk és üvegekbe merjük. Hagyjuk kihűlni, majd a hűtőbe rakjuk, hogy alaposan kifagyjon.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 607
elküldve: 0
receptkönyvben: 108
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

receptjellemzők

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zederta
ze(n)derta / zederta Mon, 2010-08-16 07:34

kedves Róza!
nálunk már egy hete a hűtőszekrényben van, és minden tuti vele.
egyébként lehet, hogy a fél kiló májjal kicsit túlvállaltam magam, érdemesebb inkább mondjuk fele mennyiséggel kezdeni. a maradék akár ajándékba is nagyon kedves meglepetés ;-)

366
csirkemáj 50 dkg
mangalica zsír 25 dkg
fokhagyma 1 fej
0 ízlés szerint