Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított fehérkáposzta

Pirított fehérkáposzta
Pirított fehérkáposzta
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy tasak gyalult káposzta foglalta már napok óta a helyett a hűtőben, ez lett belőle. Felhasználhatjuk pitébe töltelékként, káposztás tésztához, dagaszthatjuk pogácsa tésztához… Ha édesen szeretjük, megszórhatjuk 1-2 evőkanál cukorral is, és úgy pirítsuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, negyedeljük, majd legyaluljuk.
  2. A hagymát apró kockákra vágjuk.
  3. Egy nagy edényben az olajat felhevítjük. Rászórjuk a hagymát, és üvegesre dinszteljük, majd adagonként hozzáadjuk a káposztát, és állandó kavarás mellett tovább dinszteljük.
  4. Sózzuk, borsozzuk. Lefedve közepes hőmérsékleten kb. 15 perc alatt puhára pároljuk, majd a fedőt levesszük, és magas hőmérsékleten állandó kavarás mellett kb. 10 percig pirítjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 551
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

pirított káposzta, sült káposzta, gyalult káposzta pirítva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

146
káposzta 1 kg
napraforgó olaj 5 ek
vöröshagyma 1 közepes db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint