Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított máj csirkemellel

Pirított máj csirkemellel
Pirított máj csirkemellel
55 perc / előkészület: 20 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom ebédre vágytam és ez lett belőle.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Főtt burgonyával tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, kettévágjuk, felszeleteljük és zsíron megdinszteljük.
  2. A paradicsomot, paprikát csíkokra vágjuk a fokhagymát összezúzzuk és hozzáadjuk a hagymához, majd lefedjük. 
  3. Mikor megpuhultak, megszórjuk pirospaprikával, sóval, borssal, és majorannával ízesítjük, végül hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet. Fedő alatt pároljuk.
  4. Ha a csirkemell már majdnem kész, hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemájat és fedő alatt készre főzzük.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 871
elküldve: 1
receptkönyvben: 146
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorka

Mióta szakács: 2009.07.12.
75 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

lecsós csirkemáj csirkemellel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

spanishlady
spanishlady Sun, 2011-08-14 15:40

Én javában csinálom. A hagymát nem kíméltem 2nagy fejet aprítottam bele...jó laktató legyen a párocskámnak.

505
csirkemell filé 100 dkg
csirkemáj 100 dkg
vöröshagyma 4 közepes fej
fokhagyma 6 gerezd
paradicsom 3 db
zöld kaliforniai paprika 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 3 kk
sertészsír 3 ek