Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított, ropogós csicseriborsó

Pirított, ropogós csicseriborsó
Pirított, ropogós csicseriborsó
40 perc / sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper kis rágcsálnivaló chips helyett!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsó konzervet leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
  2. A szójaszószt és az olajat ráöntjük a csicseriborsóra, hozzáadjuk a fűszereket és alaposan összekeverjük.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsire terítjük és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 40 percre, félidőben egyszer átkavarjuk.
  4. Ha letelt a sütési idő, kóstoljuk meg, hogy elég ropogósra sült-e, ha nem, tegyük vissza még néhány percre.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 22 097
elküldve: 0
receptkönyvben: 341
elkészítve: 22/22
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
fogás: egyéb fogás
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

316
csicseriborsó konzerv 400 g
szójaszósz 1 ek
olívaolaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0.5 teáskanál
chili 0 ízlés szerint
0.5 kávéskanál