Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pirított zöldségek juhtúróval töltött rántott gombafejekkel

Pirított zöldségek juhtúróval töltött rántott gombafejekkel
Pirított zöldségek juhtúróval töltött rántott gombafejekkel
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most kell igazán a vitamin!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Melegen tálaljuk... Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit alaposan megmossuk, megtisztítjuk, a fás szárvégeket levágjuk, majd hosszába negyedeljük. 
  2. A sárgarépát megtisztítjuk, mossuk, hosszába negyedeljük. Sós, forró vízbe dobjuk 4-5 percig a zöldségeket, majd hideg vízben lehűtjük.
  3. Serpenyőben az olívaolajat megmelegítjük, beledobjuk a megtisztított, felezett fokhagymát, világosbarnára pirítjuk, majd kivesszük. 
  4. A zöldségeket a serpenyőbe tesszük, pár percig pirítjuk, borsozzuk. 
  5. Végül a fokhagymát visszatesszük, átforgatjuk a zöldségekkel.
  6. A gombákat alaposan megmossuk, a tönkjüket kivesszük, juhtúróval megtöltjük, és hagyományos módon kirántjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 573
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúróval töltött gomba rántva, rántott-töltött gomba pirított zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

887
brokkoli 50 dkg
sárgarépa 2 db
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csiperkegomba 30 dkg
juhtúró 5 dkg
finomliszt 5 dkg
tojás 1 db
zsemlemorzsa 5 teáskanál
sertészsír 10 dkg