Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piros gyümölcsszósz

Piros gyümölcsszósz
Piros gyümölcsszósz
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bécsi mellé (+ponfrit), desszertként (lehűtve), uzsonnaként elkanalazgatni. Bármikor jólesik, télen nyáron egyaránt. Jó étvágyat! :)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Beleöntjük a fagyasztott gyümölcskeveréket egy kisebb lábasba.
  2. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje
  3. Ráöntjük a cukrot (szemre mérve).
  4. Főzzük, amíg nem kezd el forrni, és még utána egy kicsit.
  5. Kikeverjük a pudingport langyos vízzel (2 tasakhoz 4 dl víz), és folyamatosan kevergetve hozzáöntjük a forrásban levő gyümölcshöz.
  6. Amikor besűrűsödik, levesszük a tűzről.
  7. Ezután máris fogyasztható.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 383
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Moki

Mióta szakács: 2015.02.16.
10 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

erdei gyümölcsös szósz, pudingos gyümölcsszósz, gyümölcsmártás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

171
erdei gyümölcs mix 300 g
cukor 5 púpozott ek
vaníliás pudingpor 2 tasak
víz 4 dl